Een streepjescodescanner aansluiten

1. Tik in de SumUp-app op het profielpictogram in de hoek van het scherm.

2. Selecteer "Streepjescodescanner".

• Bluetooth-verbinding - tik op "Streepjescodescanner instellen", scan de streepjescode op het scherm en selecteer uw streepjescodescanner in de lijst

• Verbinding via USB-kabel - Sluit uw streepjescodescanner aan via een USB-C-adapter

3. Voeg streepjescodes toe aan de artikelen die u wilt scannen.

Verbreek de verbinding met een scanner door op het scherm met streepjescodescanners op de drie stippen naast de scanner te tikken en "Scanner vergeten" te selecteren.

Ik kan geen verbinding maken met mijn streepjescodescanner

Los connectiviteitsproblemen voor streepjescodescanners op als het u niet lukt verbinding te maken.