1. Klik in uw SumUp-profiel op het profielsymbool in de rechterbovenhoek.

2. Selecteer "Aanmelden en beveiliging".

3. Klik onder het kopje met aanmeldgegevens op "Wijzigen" naast het wachtwoord.

4. Voer uw huidige wachtwoord in en geef hierna tweemaal een nieuw sterk wachtwoord op in de volgende twee invoervelden.

5. Klik op "Wachtwoord wijzigen" om de wijzigingen te bevestigen.

Weet u uw wachtwoord niet meer?

Als u 'Wachtwoord vergeten' kiest, ontvangt u via e-mail een link. Daarmee kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen. Ontvangt u geen mail van ons, controleer dan welk e-mailadres u bij ons geregistreerd hebt en werk het zo nodig bij.