Tilføj produkter

1. Vælg fanen “Produkter” i panelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg “Tilføj produkt” i højre hjørne øverst på skærmen.

3. Tilføj produktoplysninger som f.eks. navn, pris og momsprocent. Læs mere nedenfor.

4. Klik på på “Gem” for at gemme produktet.

Hvis du vil redigere eller slette produkter senere, kan du nemt åbne dit produktafsnit igen og vælge det produkt, du vil ændre eller fjerne.

Tilpas produkter

Begynd at sælge produkter

Når du har tilføjet dem, kan du bruge dine produkter til at gøre salgsprocessen hurtigere med SumUp.