Miten varmennus tapahtuu?

1. Kun olet rekisteröitynyt, kirjaudu SumUp-profiiliisi verkkoselaimella tai sovelluksella.

2. Valitse varmennusbanneri näytön yläreunasta, skannaa henkilöllisyystodistuksesi ja lähetä selfie ohjeiden mukaan, ja varmennus on valmis.

Joissain tapauksissa saatamme ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää lisäasiakirjoja varmennuksen loppuunsaattamiseksi.

Lisävarmennusasiakirjat

Tarvittaessa pyydämme sinulta sähköpostitse joitain seuraavista tiedoista. Voit joko ladata asiakirjasi tai vastata lähettämäämme varmennuspyyntöön ja lisätä asiakirjat viestin liitteiksi.

• Henkilöllisyystodistus ja selfie – virallinen valokuvallinen henkilöllisyystodistus, kuten passi, ja passityylinen valokuva, jossa kasvosi näkyvät selvästi

• Todistus kotiosoitteesta – esim. sähkölasku, tiliote tai vuokrasopimus, joka on päivätty viimeisten 6 kuukauden aikana

• Todiste liiketoiminnasta – esim. yritykselle tulleita laskuja, käyntikorttien skannauksia, linkkejä yrityksen verkkoläsnäoloon

• Muu yritysasiakirja – esim. asiakirja, josta ilmenee yrityksen y-tunnus, perustamisilmoitus, yrityksen veroilmoitus, yhtiöjärjestys tai yhtiökokouksen pöytäkirja, valtakirja

Varmista, että kaikki asiakirjat ovat selkeitä ja voimassa, ja että niissä on rekisteröidyn SumUp-profiilin omistajan nimi. Epäselvät tai virheelliset asiakirjat voivat hidastaa varmennusprosessia.

Vahvistamme varmennuksesi sähköpostitse.