Gebyret pr. transaktion gælder for alle transaktioner, der placeres via din SumUp-profil, uanset kortordninger.

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Discover
China Union Pay
JCB
Google Pay
Apple Pay
Samsung Pay

Internationale kort

Det er også muligt at acceptere kort udstedt udenfor det land, hvor du driver virksomhed, så længe kortet har et af ovenstående logoer.

Internationale valutagebyrer

Hvis din kunde foretager en betaling med et internationalt kort, kan de blive opkrævet et gebyr af deres bank i henhold til bankens politik for valutaomregning.

Gebyret vil kun blive opkrævet, hvis valutaen, hvor kortet blev udstedt, ikke er den samme valuta som i det land, som din virksomhed er registreret i hos os.

Hvis din kunde for eksempel har en amerikansk bankkonto, og din virksomhed er registreret i Danmark, vil transaktionen blive opkrævet i DKK. Siden kundens konto er i USD, vil kundens bank opkræve deres aktuelle omregningsgebyr fra kunden.

Bemærk:

Vær opmærksom på, at behandlingen af American Express-kortbetalinger og internationale kortbetalinger kan tage yderligere 3-5 hverdage.

Sådan accepterer du kortbetalinger

Klik på din kortlæser for at finde ud af, hvordan du modtager kortbetalinger med den: SumUp 3G kortlæseren og SumUp Air kortlæseren.