Giv en refusion

1. Vælg "Salg" i din  SumUp-profil fra venstre side af startskærmen.

2. Klik på "Salg", og vælg den transaktion, som du vil refundere for at få vist yderligere oplysninger.

3. Klik på det runde pilesymbol i nederste højre hjørne af skærmen for at starte en refundering.

4. Indtast refusionsbeløbet for at give enten en hel eller delvis refundering, og tryk derefter på "Næste".

5. Gennemfør refusionen ved at indtaste din adgangskode og klikke på "Bekræft".

Betalinger skal altid refunderes til det oprindelige betalingskort, medmindre du har en udtrykkelig aftale med kortholderen om at refundere på en anden måde.

Giv også medarbejderne mulighed for at foretage refunderinger ved at ændre medarbejdernes tilladelser.

Er der en tidsfrist for refunderinger?

Tredjeparters tekniske begrænsninger betyder, at det muligvis ikke er muligt at behandle refunderinger af bestemte transaktioner, der er mere end 90 dage gamle.

Refundering efter udbetaling

Du kan kun foretage refunderinger, hvis du har nok penge i endnu ikke hævede udbetalinger til at dække refusionsbeløbet.Hvis du lige har modtaget en udbetaling, er det med andre ord måske ikke muligt at refundere, før du har modtaget flere transaktioner.

Vores transaktionsgebyr opkræves først, når en transaktion er udbetalt.Betalinger, der refunderes, før de er blevet udbetalt, opkræves ikke.

Hvordan fungerer delvise refunderinger?

Delvise refunderinger er tilgængelige for de fleste transaktioner.De bliver først mulige for American Express-transaktioner mindst én dag efter, at betalingen blev foretaget.