Bestil en kortlæser, og opret en profil

1. Åbn SumUp-hjemmesiden, og klik på “Kom godt i gang“.

2. Vælg en kortlæser eller en pakke, og klik på “Gå til kassen”.

3. Indtast din e-mailadresse eller tilføj en adgangskode til din SumUp-profil.

4. Klik på “Opret en profil”.

5. Tilføj din leveringsadresse.

Bemærk: Du kan tilføje en alternativ faktureringsadresse ved at markere afkrydsningsfeltet.

6. Vælg en betalingsmetode, og klik på “Send ordre”.

Hvis du har valgt bankoverførsel som din betalingsmetode, vil du nu se de relevante overførselsoplysninger. Vi sender din ordre, så snart vi modtager betaling. Du kan læse mere i vores artikel om levering.

Bemærk:

Hvis du ikke er sikker på, hvilken kortlæser der passer bedst til dig, kan du tjekke vores vejledning til sammenligning af kortlæsere for at se alle deres funktioner.

Færdiggør opsætningen af din SumUp-profil

Når din ordre er gennemført, skal du fuldføre et par korte trin for at afslutte din registrering.

1. Klik på “Afslut registrering“ – så bliver du sendt videre til din SumUp-profil.

2. Vælg “Enkeltmandsvirksomhed” eller “Anden juridisk kategori” afhængigt af din virksomhed.

3. Indtast dine virksomhedsoplysninger, og klik på “Gem og fortsæt”.

Bemærk: Har du ingen hjemmeside? Marker feltet “Jeg har ikke en hjemmeside”.

4. Tilføj dine personlige oplysninger, og klik på ”Gem og fortsæt”.

Bemærk: Du kan tilføje en separat hjemmeadresse med indstillingen “Tilføj ny adresse”.

5. Indtast dine bankoplysninger, og klik på “Gem og fortsæt“.

Bemærk: Kontoindehaveren skal svare til dit SumUp-profilnavn.

Det var det – du er nu registreret hos SumUp. Når du har aktiveret din profil, er du klar til at begynde at modtage kortbetalinger og opbygge din virksomhed.

Bemærk:

Du kan ikke ændre landet for din profil. Hvis du vil drive virksomhed i et andet land, skal du blot oprette en ny SumUp-profil under det relevante lands domæne.