Hvordan fungerer Solo kortlæseren?

Solo er udstyret med Bluetooth, Wi-Fi og et indbygget SIM-kort med ubegrænsede data. Du kan også ændre flere forskellige funktioner og indstillinger direkte på Solo.

Det betyder, at du kan vælge at forbinde din Solo med en smartphone for at modtage betalinger eller bruge den alene.

Kan jeg tilslutte en printer?

Solo kortlæseren kan tilsluttes til og udskrive via Solo printeren.

Hvad koster Solo kortlæseren?

Solo koster 599,00 kr. inklusive levering, men eksklusive moms.

Du betaler ikke noget for de data, du bruger, når den er forbundet med et mobilt netværk.

Se vores særtilbud

Hold øje med særtilbud og rabatter på SumUps websted.

Hvilke kort kan jeg acceptere?

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Se mere
JCB
Google Pay
Apple Pay
Samsung Pay

Hvad følger med i æsken?

Solo kommer med en holder, et USB-C-opladningskabel og et klistermærke, så du kan reklamere for, hvilke kort den accepterer.

Har du allerede en?

Kom i gang ved at indstille din kortlæser.