Hyvityksen antaminen

1. Valitse SumUp-profiilisi aloitusnäytön vasemmanpuoleisesta kotivalikosta ”Myynti”.

2. Napsauta valikon kohtaa ”Myynti” ja valitse maksutapahtuma, jonka haluat hyvittää. Maksutapahtuman lisätiedot avautuvat.

3. Napsauta Hyvitä-painiketta.

4. Valitse joko täysi hyvitys tai osittainen hyvitys syöttämällä hyvitettävä summa. Valitse sitten ”Seuraava”.

5. Vahvista hyvitys antamalla salasanasi ja valitse ”Vahvista”.

Maksut tulee aina palauttaa alkuperäiselle maksukortille, ellei sinulla ole kortinhaltijan nimenomaista suostumusta hyvitykseen muulla tavalla.

Voit antaa myös työntekijöillesi luvan tehdä hyvityksiä muuttamalla työntekijäprofiilien oikeuksia.

Onko hyvityksillä aikarajaa?

Kolmansista osapuolista johtuvien teknisten rajoitusten vuoksi tiettyjen yli 90 päivää vanhojen maksutapahtumien hyvityksiä ei ehkä ole mahdollista käsitellä.

Hyvitykset tilitysten jälkeen

Voit hyvittää maksuja vain, jos tilittämätön saldosi riittää kattamaan hyvityksen summan. Toisin sanoen, jos olet juuri saanut tilityksen, et ehkä voi tarjota hyvityksiä, ennen kuin olet vastaanottanut uusia maksuja.

Veloitamme välityspalkkiomme vasta, kun maksutapahtuma tilitetään sinulle. Ennen tilitystä hyvittämistäsi maksuista ei siis veloiteta palkkiota.

Miten osittaiset hyvitykset toimivat?

Useimmat maksutapahtumat voi hyvittää osittain. American Express ‑korteilla tehdyt maksut voi kuitenkin hyvittää osittain aikaisintaan yhden päivän kuluttua maksun suorittamisesta.