Aan de slag met Webwinkel

1. Klik in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant in uw SumUp-profiel op 'Webwinkel';

2. Klik op 'Aan de slag'.

Maak uw webwinkel

Tik hierna op 'Artikelen' om artikelen toe te voegen die u online wilt verkopen.

U kunt ook later meer artikelen toevoegen aan uw catalogus. Denk er dan aan om de optie 'Webwinkel' in te schakelen en vergeet niet om een beschrijving toe te voegen voor op uw website.

Selecteer 'Verzending' om in te stellen hoe u uw artikelen aan uw klanten levert, inclusief opties voor bezorging en afhalen.

U kunt ook later nog meer verzendopties toevoegen en afhalen in de winkel instellen .

Klik in het instellingenmenu op 'Home' om het uiterlijk van uw webwinkel aan te passen. Hier kunt u de layout en stijl van uw webwinkel ontwerpen.

Tik op 'Webadres' en voeg een gepersonaliseerd domein toe om in te stellen welke URL's naar uw webwinkel verwijzen.

U kunt ook de algemene voorwaarden van uw webwinkel wijzigen als u klaar bent, en de taal van uw webwinkel aanpassen.

Online verkopen

Klik op 'Webwinkel openen' nadat u alle stappen hebt doorlopen om uw webwinkel openbaar te maken en uw artikelen online te verkopen.