Verzendmethode toevoegen

1. Open uw SumUp-profiel en selecteer in de navigatie aan de linkerkant de "Webwinkel".

2. Selecteer 'Instellingen' en daarna 'Verzending en afhalen';

3. Klik op "Verzendmethode toevoegen".

4. Geef uw verzendmethode een naam, klik op "Locatie toevoegen" en selecteer de landen waarnaar u bezorgt. Tik op "Opslaan" om uw instellingen te bevestigen.

5. Voeg verzendkosten toe. U kunt ook gratis verzending aanbieden voor klanten die een bepaald minimumbedrag besteden.

6. Voeg eventueel extra informatie toe, zoals de levertijd en meldingsmethoden. Deze informatie zal ook beschikbaar zijn in de bevestigingsmail.

7. Tik op "Opslaan".

U kunt uw instellingen voor meldingen aan klanten bewerken om te bepalen hoe u klanten informeert over de status van hun bestelling.

Opties voor afhalen aanbieden

U kunt ook afhaalmethoden instellen, waarbij uw klanten hun artikelen afhalen.