Bestel een pinapparaat en maak een profiel

1. Open de startpagina van SumUp en klik op 'Aan de slag'.

2. Selecteer een pinapparaat of set en klik op 'Afrekenen';

3. Voer uw e-mailadres in en voeg een wachtwoord toe voor uw SumUp-profiel;

4. Klik op 'Profiel maken';

5. Voeg uw verzendadres toe.

NB: U kunt het selectievakje inschakelen om een ander factuuradres op te geven.

6. Kies een betaalmethode en klik op 'Plaats uw bestelling'.

Als u een bankoverschrijving als betaalmethode kiest, ziet u de relevante informatie voor de overschrijving. We verzenden uw bestelling zodra we uw betaling ontvangen. Raadpleeg dit artikel over bezorging voor meer informatie.

NB:

Weet u niet zeker welk pinapparaat het meest geschikt is voor u? Raadpleeg onze vergelijking van pinapparaten voor een volledig overzicht van alle functies.

Voltooi uw SumUp-profiel

Zodra uw bestelling is voltooid, kunt u uw registratie in een paar korte stappen voltooien.

1. Klik op 'Registratie voltooien'. U wordt dan doorgestuurd naar uw SumUp-profiel.

2. Kies, afhankelijk van uw bedrijf, 'Eenmanszaak' of 'Andere rechtsvorm'.

3. Voer uw bedrijfsinformatie in en klik op 'Opslaan en doorgaan'.

NB: Geen webpagina? Schakel het selectievakje 'Ik heb geen webpagina' in;

4. Voeg uw persoonlijke gegevens toe en klik op 'Opslaan en doorgaan'.

NB: U kunt een afzonderlijk woonadres toevoegen met behulp van de optie 'Nieuw adres toevoegen';

5. Vul uw bankgegevens in en klik op 'Opslaan en doorgaan'.

NB: De rekeninghouder moet overeenkomen met de naam in uw SumUp-profiel.

Dat is alles. U bent nu geregistreerd bij SumUp. Wanneer u uw profiel activeert, kunt u pasbetalingen accepteren en uw bedrijf laten groeien.

NB:

U kunt het land in uw profiel niet wijzigen. Als u in een ander land zaken wilt doen, moet u een nieuw SumUp-profiel maken onder het domein van het relevante land.