Hvordan fungerer Solo?

Solo kommer utstyrt med Bluetooth, Wi-Fi og et innebygd SIM-kort med ubegrenset data. Ulike funksjoner og innstillinger kan også endres direkte fra Solo.

Dette betyr at du kan velge å koble din Solo til smarttelefon til å ta betalinger eller bruke den helt uavhengig.

Kan jeg koble til en skriver?

Solo-kortleseren kan koble til og skrive ut via Solo-skriveren.

Hvor mye koster Solo?

Solo koster kr. 799, inkludert frakt men eks. mva.

Du betaler ikke for noen av dataen du bruker når du er koblet til et mobilnettverk.

Sjekk etter spesialtilbud

Følg med på spesialtilbud og rabatter på SumUp-nettstedet.

Hvilke kort kan jeg godta?

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Utforsk
JCB
Google Pay
Apple Pay
Samsung Pay

Hva følger med i boksen?

Solo kommer med skjermstativ, USB-C-ladekabel og et klistremerke til å vise hvilke kortmerker du godtar.

Har du en allerede?

Kom igang med å konfigurere kortleseren.