Hur fungerar Solo?

Solo har Bluetooth, wifi-anslutningsmöjligheter och ett inbyggt SIM-kort med obegränsade data. Vissa funktioner och inställningar kan även hanteras direkt i Solo.

Det innebär att du kan välja att ansluta Solo till en smartphone för att ta betalt, eller så kan du använda den på egen hand.

Kan jag ansluta den till en skrivare?

Solo kan anslutas och skriva ut med skrivaren för Solo.

Vad kostar Solo?

Solo kostar 799 kr plus moms. Ingen fraktavgift tillkommer.

Du betalar inte för datanvändning när du ansluter till det mobila nätverket.

Se specialerbjudanden

Håll utkik efter våra specialerbjudanden och rabatter på SumUps webbplats.

Vilka kort kan jag ta emot?

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Discover
JCB
Google Pay
Apple Pay
Samsung Pay

Vad ingår i lådan?

Med Solo får du en hållare, en USB-C-laddningskabel och en dekal som visar vilka kort du tar emot.

Har du redan en?

Kom igång med att konfigurera din kortläsare.