Koble til kortlesere med Bluetooth

1. Slå på kortleseren og aktiver Bluetooth.

2. I SumUp App trykker du på profilikonet øverst i hjørnet av skjermen.

3. Åpne «Kortleser» og sørg for at «Godta betalinger med kortleser»-veksleren er aktivert.

• Hvis du kobler til en kortleser for første gang, trykk på «Koble til kortleser»

• Hvis du allerede har en kortleser tilkoblet, trykk på «Bytt til en annen kortleser»

4. Sjekk at det 3-sifrede nummeret på appen samsvarer med serienummeret på baksiden av leseren. Bekreft ved å trykke på «Koble til».

5. Kortleseren og appen din vil bekrefte om tilkoblingen er vellykket. Kortleseren din kan gå i standby når den er inaktiv, men vil forbli tilkoblet.

Hvis du ikke ser enheten din, trykk på «Skann på nytt» for å prøve igjen eller prøv å tilbakestille Bluetooth-tilkoblingen. Alternativt kan du koble til en kortleser med en av kablene som følger med POS Lite.

Konfigurere skriver

Tilby utskrevne kvitteringer etter transaksjoner eller skriv ut kvitteringer fra tidligere salg på nytt ved å koble til en skriver og velge innstillingene du foretrekker.

Begynn å akseptere kort

Straks du er klar, kan du begynne å akseptere kortbetalinger med kortleseren din.