Hoe werkt de Solo-printer?

Als u de Solo-printer met het Solo-pinapparaat verbindt voordat u een transactie uitvoert, kunt u betalingsbewijzen afdrukken.

De printer werkt daarnaast als oplaadstation en laadt uw Solo automatisch op als de batterij nog minder dan 30% vol is.

Wat kost de Solo-printer?

Wat kost de Solo-printer?

De Solo-printer kost € 69,00 inclusief verzendkosten en btw.

Bekijk onze speciale aanbiedingen

Houd onze speciale aanbiedingen en kortingen in de gaten op de SumUp-website.

Wat zit er in de verpakking?

De Solo-printer wordt geleverd met een USB C-kabel en adapter en 30 rollen papier (57x30 mm) waarop u betalingsbewijzen kunt afdrukken.

Betalingsbewijzen afdrukken

Stel uw Solo-printer in door deze op uw Solo aan te sluiten en uw gewenste instellingen te kiezen.