Maak een eigen domein aan

Voordat u uw domein toevoegt, moet u deze kopen via een verkoper van domeinnamen zoals bij de volgende bedrijven:

• GoDaddy

• Namecheap

• Google Domains

• Domain.com

• 1&1 Ionos

• OVH

Voeg uw eigen domein toe

1. Klik in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant in uw SumUp-profiel op 'Webwinkel'.

2. Klik op 'Instellingen'.

3. Selecteer 'Webadres" en klik rechtsboven op 'Een nieuw webadres toevoegen'.

4. Voer uw eigen webadres in en klik op 'Volgende'. We controleren dit adres.

5. Kopieer het A-record onder stap 1 en voer dit in bij de DNS-instellingen van uw domeinaanbieder.

6. Ga terug naar de webadres-instellingen van uw webwinkel en klik op 'Koppeling verifiëren' om het proces to voltooien.