Basisinstellingen

1. Pak de printer uit en leg deze ondersteboven;

2. Verwijder het kapje van de kabelopening en verwijder daarna de achterkant en onderkant;

3. Sluit de voedingskabel en eventuele andere kabels aan:

• USB: gebruik een USB C-kabel om uw printer rechtstreeks aan te sluiten op een kassasysteem;

• Ethernetkabel: gebruik een ethernetkabel om verbinding te maken met een router en de printer aan uw kassasysteem te koppelen;

4. Plaats de achterkant en onderkant weer terug;

5. Sluit de voedingskabel aan op de netstroomadapter en sluit de netstroomadapter aan op een stopcontact;

6. Schakel de printer in;

7. Open de klep van de printer via het lipje naast de ledlampjes aan de voorkant van de printer;

8. Plaats een papierrol van 58 mm. Zorg ervoor dat de open kant naar de kant van de klep is geplaatst;

9. Trek een stuk papier voorbij de klep. Sluit de printer daarna. Scheur het stuk papier af.

De Bluetooth-koppelingsmodus inschakelen

1. Open de klep van de printer via het lipje naast de ledlampjes aan de voorkant van de printer;

2. Houd de knop voor de papieraanvoer aan de bovenkant van de printer ingedrukt tot het ledlampje voor de papierrol begint te knipperen;

3. Trek een stukje papier naar buiten en sluit de klep van de printer. De printer zal nu wat instructies afdrukken;

4. Druk kort op de knop 'Papieraanvoer'. Houd de knop daarna langer ingedrukt om de Bluetooth-koppelingsmodus te activeren. Er wordt een afdruk gemaakt om te bevestigen dat dit is gelukt. Ook zal het Bluetooth-ledlampje knipperen.

De koppelingsmodus van uw printer blijft 1 minuut actief.

Verbinding maken met de TM-m30III

Nadat de configuratie is geslaagd, kunt u verbinding met de TM-m30III maken zoals met elke andere printer.