Mijn abonnementsgegevens controleren

1. Meld u aan bij uw SumUp-profiel in een webbrowser en klik op het profielmenu in de rechterbovenhoek;

2. Selecteer 'SumUp One' om uw huidige factureringscyclus te bekijken en te zien wanneer de volgende betaling plaatsvindt.

Klik op 'Abonnement opzeggen' om uw abonnement op SumUp One te beëindigen wanneer de huidige cyclus afloopt. U blijft tot het einde van de cyclus profiteren van de voordelen.

U kunt uw abonnement hervatten wanneer u maar wilt zolang de cyclus nog niet is afgelopen.