Anslut kortläsare med Bluetooth

1. Slå på kortläsaren och aktivera Bluetooth.

2. Tryck på profilikonen längst upp i hörnet i SumUp-appen.

3. Öppna ”Kortläsare” och kontrollera att alternativet ”Ta betalt med kortläsaren” är aktiverat.

• Om det är första gången du ansluter en kortläsare ska du trycka på ”Anslut kortläsaren”

• Om du redan har en kortläsare ansluten trycker du på ”Byt till en annan kortläsare”.

4. Kontrollera att de tre siffrorna i appen stämmer överens med serienumret på baksidan av kortläsaren. Bekräfta genom att trycka på ”Anslut”.

5. Din kortläsare och app bekräftar när anslutningen lyckas. Din kortläsare kan försätta sig i viloläge när den inte används, men den är fortfarande ansluten.

Om du inte ser din enhet trycker du på ”Sök igen”, eller så kan du försöka återställa Bluetooth-anslutningen. Du kan också ansluta en kortläsare med hjälp av en av sladdarna som kommer med POS Lite.

Ytterligare konfigurering

Ge dina kunder kvitton på transaktioner eller skriv ut nya kvitton för tidigare försäljning genom att ansluta en skrivare och ställa in den.

Gör det enklare att ta kontantbetalningar med SumUp genom att koppla till en kassalåda. Du måste vara ansluten till appen för att det ska fungera.

Börja ta betalt med kort

När du har gjort klart det här kan du börja ta emot kortbetalningar med din kortläsare.